Jouw nalatenschap schenken aan een goed doel?

24 november 2017

Afgelopen week is de voorlichtingscampagne ‘Toegift’ gelanceerd. Deze campagne legt uit hoe met een toegift idealen kunnen voortleven na overlijden. Steeds meer mensen besluiten namelijk om (een deel van) hun nalatenschap aan een goed doel te schenken. Dit omdat zij het belangrijk vinden dat, hetgeen zij tijdens hun leven belangrijk vonden, ook na hun dood nog aandacht krijgt.

Dit is dan ook de kern van de campagne ‘Toegift’ die afgelopen maandag 20 november van start is gegaan. Doel van deze campagne is het bewust maken van de mogelijkheden om te schenken en mensen te inspireren om hierover in gesprek te gaan. Ook zijn er al inspirerende verhalen te vinden van mensen die samen met hun naasten deze keuze al hebben gemaakt op de website www.toegift.nl

Op deze website zijn ook alle aangesloten goede doelen terug te vinden. Deze 89 goede doelen werken aan maatschappelijke doelen in de gezondheidszorg, internationale samenwerking, cultuur, welzijn en dierenbelangen.

Wil jij graag meer informatie over wat de mogelijkheden zijn voor jouw nalatenschap? Maak dan eens een afspraak met één van onze notarissen!

Terug naar overzicht
Jouw nalatenschap schenken aan een goed doel?

Stel hier uw vraag of stuur een mail naar info@wfonotarissen.nl

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul onderstaande gegevens in voor het maken van een afspraak. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Locatie Grootebroek

Burgemeester Schrijnderlaan 2
1613 JW Grootebroek 0228 51 24 44 info@wfonotarissen.nl
Locatie Grootebroek

Locatie Enkhuizen

Zuiderkerkplein 9
1601 HK Enkhuizen 0228 51 24 44 info@wfonotarissen.nl
Locatie Enkhuizen

Volg ons: