Op zoek naar een notaris in Grootebroek?

Je bent welkom bij WFO Notarissen

Veel mensen uit Grootebroek en omgeving zijn vast wel eens langs ons kantoor gereden. Wist je dat je bij ons terecht kunt voor een gratis adviesgesprek? Dat kan op een moment dat jou uitkomt. Tijdens het adviesgesprek bespreken we jouw vraagstuk en stellen we je een aantal vragen, zodat wij een heldere, duidelijke offerte kunnen opstellen. Zoek je een deskundige notaris voor een privé- of zakelijke kwestie? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen je graag.

We kunnen je, als notaris in Grootebroek, onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij WFO notariskantoor Grootebroek werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou in Grootebroek beter kunnen helpen.

Wil jij weten wat WFO Notarissen voor jou kan betekenen?

Klik op onderstaande buttons om een afspraak te maken bij ons notariskantoor in Grootebroek of een vraag te stellen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Stel hier uw vraag of stuur een mail naar info@wfonotarissen.nl

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul onderstaande gegevens in voor het maken van een afspraak. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heb je al een levenstestament?

Nieuwsbrief ontvangen?

Locatie Grootebroek

Burgemeester Schrijnderlaan 2
1613 JW Grootebroek 0228 51 24 44 info@wfonotarissen.nl
Locatie Grootebroek

Locatie Enkhuizen

Zuiderkerkplein 9
1601 HK Enkhuizen 0228 51 24 44 info@wfonotarissen.nl
Locatie Enkhuizen

Volg ons: