Op zoek naar een notaris nabij Venhuizen?

WFO Notarissen is hét notariskantoor in de omgeving van Venhuizen

Zoek je een notariskantoor in of nabij Venhuizen? Kom dan naar WFO Netwerk Notarissen in Grootebroek of Enkhuizen, beide op korte afstand van Venhuizen. Bij ons vind je gespecialiseerde notarissen op het gebied van: 

  • wonen (het kopen of verkopen van een huis bijvoorbeeld);
  • familie (trouwen, scheiden of nalaten bijvoorbeeld);
  • ondernemen (het oprichten van een bedrijf bijvoorbeeld); 

Wat je ook wil regelen, bij ons vind je een gespecialiseerde notaris die precies weet wat er moet gebeuren. Het eerste adviesgesprek is bovendien altijd gratis. Wij leggen je eerst precies uit wat er moet gebeuren en wat dat kost, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. 


De specialisten van WFO Netwerk Notarissen

Niet elke notaris is hetzelfde. De één weet veel van familiezaken zoals trouwen, scheiden en samenwonen. De ander is helemaal thuis in onroerend goed of in ondernemen. Elke notaris heeft zo zijn eigen aandachtsgebied. Bij ons vind je specialisten op elk werkveld. Wij kennen dus ook diverse afdelingen. Afhankelijk van jouw vraagstuk, word je bij de juiste specialist ondergebracht. Deze notaris helpt jou samen met de kandidaat-notarissen om jouw zaken zo goed mogelijk te regelen. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Dan kun je natuurlijk altijd eerst even contact met ons opnemen. Het beste is echter om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek, waarin wij jou aan de hand van jouw verhaal precies uitleggen wat er moet gebeuren. Wel zo duidelijk! 


Jouw notaris in de buurt van Venhuizen

Woon je in of bij Venhuizen en zoek je een goede notaris? Dan ben je welkom in Grootebroek of Enkhuizen, op korte afstand van jouw woonplaats. Wij zijn Netwerk Notarissen, dat betekent dat wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor Notarissen in Nederland. Onderling wordt veel kennis gedeeld en onze specialisten zijn daardoor altijd volledig op de hoogte van belangrijke, landelijke thema's en wetswijzigingen. 

Maak vrijblijvend een afspraak met ons.​

 

Stel hier uw vraag of stuur een mail naar info@wfonotarissen.nl

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul onderstaande gegevens in voor het maken van een afspraak. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mijn kind erkennen en gezag aanvragen in 2023

Nieuwsbrief ontvangen?

Locatie Grootebroek

Burgemeester Schrijnderlaan 2
1613 JW Grootebroek 0228 51 24 44 info@wfonotarissen.nl
Locatie Grootebroek

Locatie Enkhuizen

Zuiderkerkplein 9
1601 HK Enkhuizen 0228 51 24 44 info@wfonotarissen.nl
Locatie Enkhuizen

Volg ons: