Op zoek naar een notaris in omgeving Wervershoof?

Je bent welkom bij WFO Notarissen

De notarissen van WFO Netwerk Notarissen staan voor je klaar. Of het nu een privékwestie of een zakelijk vraagstuk betreft, wij hebben gegarandeerd een notaris in huis met de juiste kennis en ervaring om jou op professionele wijze verder te helpen. Beide vestigingen van WFO Notarissen liggen dichtbij Wervershoof, je kiest zelf waar je het liefst naartoe wilt. Je bent welkom in Enkhuizen of in Grootebroek.  

Het eerste adviesgesprek is gratis

Het ligt er een beetje aan wat er geregeld moet worden, maar veel mensen hebben veel vragen als zij bij de notaris aanschuiven. Het is daarom heel prettig om te weten waar je aan toe bent, voordat de spreekwoordelijke teller begint te lopen. Tijdens het eerste adviesgesprek bespreken we jouw vraagstuk en daarna ontvang je van ons een offerte op maat. Omdat wij dan al goed van jouw situatie op de hoogte zijn, kunnen wij goed inschatten wat er allemaal moet gebeuren. Geen verborgen kosten en volledig transparant. 

Wat kunnen wij voor je regelen? 

Wij helpen je bij privézaken zoals het kopen van een huis, trouwen of scheiden, maar staan je ook bij met een goed zakelijk advies. Wil je een bedrijf oprichten of zijn er andere zaken die geregeld moeten worden? Onze notarissen helpen je graag. Er is niets dat wij niet doen, alle diensten die je bij een notaris mag verwachten vind je bij WFO Notarissen. Wij zijn Netwerknotarissen. Dat betekent dat wij zijn aangesloten bij een landelijke organisatie van 150 notariskantoren die nauw samenwerken. Kennis delen is hierbij het uitgangspunt. Daardoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Kom je uit omgeving Wervershoof en wil je een afspraak maken?

Klik dan op één van onderstaande buttons om een afspraak te maken bij ons notariskantoor vlakbij Wervershoof. Je kunt zelf kiezen of je een afspraak in Enkhuizen of in Grootebroek maakt. Heb je een vraag of wil je informatie inwinnen? Dan kun je ons natuurlijk altijd bellen of een vraag stellen via onderstaande button. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Stel hier uw vraag of stuur een mail naar info@wfonotarissen.nl

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul onderstaande gegevens in voor het maken van een afspraak. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mijn kind erkennen en gezag aanvragen in 2023

Nieuwsbrief ontvangen?

Locatie Grootebroek

Burgemeester Schrijnderlaan 2
1613 JW Grootebroek 0228 51 24 44 info@wfonotarissen.nl
Locatie Grootebroek

Locatie Enkhuizen

Zuiderkerkplein 9
1601 HK Enkhuizen 0228 51 24 44 info@wfonotarissen.nl
Locatie Enkhuizen

Volg ons: