& Vermogen

Als ondernemer wil je natuurlijk niets liever dan dat de zaken goed gaan. Dat je groeit en bloeit en ook dat je vermogen opbouwt. Ook kan het zijn dat je een deel van je bedrijf verkoopt en geld over hebt. Met dat overige geld kun je andere mooie dingen ondernemen. Maar echt slimme keuzes maken voor je geld is niet zo makkelijk als het lijkt.

Je kunt het geld gebruiken voor nieuwe investeringen of om nieuwe activiteiten te beginnen. Je kunt start-ups helpen door te investeren of participeren. Je kunt jezelf of anderen een lening geven vanuit je bv tegen een gunstige rente. Je kunt er ook voor kiezen om een eigen beleggingsmaatschappij te beginnen. Of je vermogen vroegtijdig schenken aan erfgenamen, zodat ze bij overlijden minder erfbelasting hoeven te betalen.

Weet jij nog niet precies wat je voor plannen met je vermogen hebt? Wij van WFO Netwerk Notarissen kunnen je helpen de juiste keuze te maken. Wij zetten alle voor- en nadelen voor je op een rijtje en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Stel hier uw vraag of stuur een mail naar info@wfonotarissen.nl

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul onderstaande gegevens in voor het maken van een afspraak. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Locatie Grootebroek

Burgemeester Schrijnderlaan 2
1613 JW Grootebroek 0228 51 24 44 info@wfonotarissen.nl
Locatie Grootebroek

Locatie Enkhuizen

Zuiderkerkplein 9
1601 HK Enkhuizen 0228 51 24 44 info@wfonotarissen.nl
Locatie Enkhuizen

Volg ons: